Tajne muškaraca koji zavode ‘dobre ribe’

10_trikova_kako_priv_11502328

Tajne muškaraca koji zavode ‘dobre ribe’
Neke tajne će te iznenaditi, a neke će delovati neobične … ali sve ‘rade’!
Pogledaj 10 trikova koji obećavaju neverovatan uspeh kod zgodnih riba
1. Priđi joj
Kada vidiš zgodnu ribu i znaš da Te je primetila, ne dozvoli da Te predugo čeka. Zgodne ribe imaju beskonačan broj frajera oko sebe i zato će brzo otkačiti muškarca koji nema hrabrosti ni da joj priđe, a kamoli da je poljubi.
Svojom odlučnošću ć́eš joj pokazati da si jak i samouveren momak – baš kakvog ona traži.
2. Ne glumi čarobnjaka iz Oza
Dobre ribe se klone ‘čudnih’ momaka, pa pokušaj da ne izgledaš kao jedan od njih. Najbolji način da ne ostaviš takav utisak jeste ne dovoditi ni Nju ni sebe u situaciju da vam zbog nečega bude neprijatno ili da Nju ili sebe načiniš nervoznima. Nemoj govoriti laži o sebi i ne koristi glupe izgovore da bi je pozvao – pomisliće da je proganjaš!
3. Imaj plan
Dobre ribe obožavaju muškarce sa planom! Svideće joj se ako isplaniraš svaki detalj vašeg izlaska i pobrineš se da ona ne mora da vodi računa o sitnicama.
Osim toga, nemoj nikada od nje tražiti da smišlja gde ćete ići i šta ćete raditi. Budi muškarac i reci joj tačno gde ćeš je voditi, kada ćeš doći po nju i kako treba da se obuče. Ti si taj koji treba da je animira i da osmisli sadržaj izlaska.
4. Pokaži joj koliki si džentlmen
Lepim vaspitanjem i manirima zaista možeš da se izdvojiš iz gomile i budi ubeđen da ćeš sitnim gestovima u njenim očima postati superheroj!
Otvori joj vrata i pridrži stolicu. Obavezno stani pored nje tako da ti budeš na ‘spoljnoj’ strani trotoara. Nežno drži ruku na njenim leđima kada ulazi u restoran ili prelazi ulicu.
Ovakvi gestoviće te uzdići iznad 99% muškog stanovništva neverovatnom brzinom. Vodi računa da svaki gest koji učiniš bude ležeran, nikako usiljen!
5. Spisak žena s kojima si bio bi trebao da bude dugačak
Što se tiče udvaranja muškarcima, atraktivne žene su mnogo kompetitivnije od ostalih žena.
Kada ona sazna da imaš i druge žene na spisku, to zaista povećava njenu zainteresoavanost. Zapravo, jedna od stvari koju muškarci koji izlaze sa zgodnima ženama imaju zajedničko jeste da uvek treba da imaju nešto već isplanirano…
Teško da će bilo koja dobra riba odbiti takav izazov, zbog čega je prva stvar na koju se morate fokusirati to da makar naizgled izlazite sa što više atraktivnih ženama.
6. Budi kreativan
Lepe žene dobijaju ponude za izlaske non stop. Dakle, budi originalan kada joj priđeš. Budi kreativan i predloži joj neke zabavne stvari koje možete zajedno raditi, ali potrudi se da je to nešto prijatno i nesvakidašnje.
Pokušaj sa vožnjom motorom ili bacanjem frizbija u parku. Recite joj da želiš da je odveš na ljuljašku u parku u blizini, u zoološki vrt, itd.
Kreativnošću ćeš je sigurno inspirisati.
7. Ne ponašaj se kao očajnik
Treneri stalno govore svojim sportistima: ‘Ponašajte se kao da ste ovo već uradili sto puta.’ Ovo je upravo ono što treba da uradite sa lepim ženama! Najlakši način da izgubiš interesovanje dobre ribe jeste da postaneš posesivan i očajan i da počneš da je zivkaš na svakih 10 minuta.
A ako počneš da se ponašaš kao da si spreman za brak tek posle prvog sastanka, ni tehnika ne može da ti pomogne da ne ispadneš potpuno očajan.
8. Nek se i ona malo potrudi
Ljudi ne cene stvari u koje nije uložen nikakav trud. Ovo je istina i kada se radi o ženama.
Ako si joj non stop na raspolaganju i radiš sve što poželi, ispašćeš bezvredan i neće te nimalo ceniti. Zato budi nepredvidiv i pokaži joj da te nije lako zadovoljiti. Pobrini se da ona tebe zove onoliko često (po mogućstvu i više) koliko i ti nju. Što se više potrudi oko tebe, više će te želeti.
9. Budi misteriozan
To znači da ne smeš nikada da otkriješ svoju životnu priču odmah nakon prvog (ili drugog) sastanka sa dobrom ribom. Na ovaj način možeš upropastiti njena očekivanja i razmišljanja o tome šta još može da otkrije o tebi, a u isto vreme joj možda implicitno i reći da nisi čovek kakvog traži.
Zapravo, najbolje je da određene (pogotovo one najbolje) stvari zadržiš za sebe. Ona će biti mnogo više impresionirana informacijama o tebi koje ‘sama otkrije’.
10. Neka se i ona malo zapita
Jedna od najvećih grešaka koje muškarci čine kad su u društvu dobre ribe jeste da postaju neverovatno predvidivi. Nećeš verovati, ali nepredvidivost ubija dve muve jednim udarcem, jer pruža baš ono što sve žene stalno traže – uzbuđenje i očekivanje.